Advies op maat

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Internet

Bent u op zoek naar een sterke en snelle internetverbinding? Met KPN hebt u razendsnel en betrouwbaar zakelijk internet. Met snelheden vanaf 50 Mbit/s tot maar liefst 1 Gbit/s over onze razendsnelle glasvezelverbinding. Bij een zakelijk internetabonnement van KPN ontvangt u bovendien tal van extra’s zoals extra beveiliging tegen cybercriminaliteit en KPN SuperWifi.

Wij realiseren ons dat u zich misschien afvraagt welke type pakket het best bij uw wensen en situatie past. Onze medewerkers adviseren u hier graag in. Tijdens een een-op-eengesprek met een van onze adviseurs, kijken zij graag met u mee naar uw huidige situatie. Wij denken graag met u mee en doen daarna ons uiterste best om de scherpste aanbiedingen voor u te vinden. Daarnaast heeft u bij KPN de mogelijkheid om uw zakelijke internetverbinding te combineren met telefonie of TV voor extra voordeel.

Telefonie

Altijd én overal goed bereikbaar zijn? Met natuurlijk ook voldoende data en belminuten in uw bundel. Of bellen u en uw medewerkers juist met een vaste telefoon? Dan is vaste telefonie op de werkplek van KPN de oplossing die u zoekt. Wij streven ernaar u te voorzien van het meest voordelige zakelijke telefoonabonnement.

Zakelijke telefonie bij KPN combineert u met een internetabonnement. Heeft u maar één telefoonlijn nodig, bijvoorbeeld in uw thuiskantoor? Dan heeft KPN de mogelijkheid voor Zakelijk alles in 1. Telecom Servicepunt vindt het uiterst belangrijk dat u en eventueel uw medewerkers een zakelijk mobiel abonnement hebben dat aansluit bij al uw wensen. Wij filteren voor u de scherpste deals op het gebied van telefonie. In het dagelijks leven zijn onze telefoons namelijk niet meer weg te denken. Naast alle apps, is het onze wekker, agenda vol met klantafspraken en kunnen we er ook nog mee bellen. Wat als dit allemaal zo voordelig mogelijk kan? Wij stellen u direct op de hoogte als we een verbeterd aanbod hebben. Wij regelen geheel kosteloos de overstap naar uw nieuwe aanbieder.

Interactieve TV

Heeft u kantoor aan huis? Dan is het wel zo fijn als u uw televisie ook via uw zaak kunt afnemen. Met Interactieve TV kijkt u eindeloos televisie zoals u dat thuis ook gewend bent, met de service van KPN Zakelijk. Bent u veel onderweg of hebt u juist behoefte aan een professionelere uitstraling op locatie?

Breng uw bezoekers al bij de receptie in de stemming met de mooiste reis- en sportprogramma's. Of informeer uw bezoekers of patiënten op de hoogte van wijzigingen met uw eigen informatiezender. Binnen KPN heeft u als klant de keuze uit verschillende producten en diensten, waarover onze specialisten u alles kunnen vertellen. Bij Telecom Servicepunt bent u altijd verzekerd van eerlijk advies afgestemd op uw zakelijke situatie.

Ook dit is KPN!

Het netwerk van Nederland

Al 130 jaar is KPN het netwerk dat Nederlanders met elkaar verbindt.

Klaar voor de toekomst

Met 5G is KPN klaar voor de nieuwste generatie mobiele telecommunicatie.

100% CO2 Neutraal

Sinds 2015 is KPN klimaatneutraal en de groenste provider van Europa.

Sociaal contact voor iedereen

Met het 'Mooiste contact fonds' stimuleert KPN al 10 jaar sociaal contact.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Wij helpen u graag verder!